vijesti iz Hr i svijeta

Preuredite sami Hondu CBR1000RR
Listopad 01
Vijesti

Vodeći se minimalističkim dizajnom caffe-racera, tvrtka Huge MOTO nudi komplet - kit koji omogućuje da Hondu CBR1000RR sami pretvorite u nešto nalik na konceptni motocikl inspiriran znanstvenom fantastikom, za kojim će se svi okretati. U Hugeu tvrde da za sastavljanje nisu potrebne napredne vještini, već samo kućni alat poput odvijača i ključeve, i nešto posebnog alata što dolazi u kitu.

Rimac Greyp G12S
Rujan 29
Vijesti

Ako razmišljate o poticajima za električna vozila, možda ne trebate ići dalje od Svete Nedelje gdje firma Rimac automobili, u redovnoj komercijalnoj ponudi nudi električni bicikl/motocikl Greyp G12S.

Još malo o Hondi CRF1000L Africa Twin
Kolovoz 12
Vijesti

Honda "na rate" objavljuje novosti o svom novom motociklu CRF1000L Africa Twin, modelu koji je nadahnut originalnim XRV750 Africa Twin, a očekuje se u prodaji tijekom iduće godine. Sada su na redu tehničke specifikacije i puno puno slika.

Bolt M-1 električni motocikl
Kolovoz 07
Vijesti

Bolt M-1 električni je motocikl kojeg je osmišljen za gradsku vožnju, izuzetno je lagan, ima pedale, pristojan domet i brzinu, a može ga se i kupiti jer je u serijskoj proizvodnji.

Tesla model M
Kolovoz 05
Vijesti

Jesmo vas! Ovo nije motor kojeg će napraviti Tesla Motors! Ok - nismo vas u potpunosti: radi se o dizajnerskoj skici kako dizajner zamišlja da bi mogao izgledate električni motocikl kada bi ga radio Tesla Motors.

najave skutera koji tek dolaze na tržište

BMW Motorrad concept 101
Lipanj 12
Predstavljamo

Iako mnogi smatraju kako touring motocikli nisu baš neki super materijal za "wow-efekt", u BMW-u su odlučili promijeti tu percepciju svojim novim konceptom 101.

PGM V8 super-motor iz Australije
Svibanj 22
Predstavljamo

Ljubitelji prerada motocikala znaju da Australci vole raditi s V8 motorima. PGM V8 je najnoviji uradak, a po mnogočemu i najbolji. Motor snage 334 KS pri 12.800 okretaja izvlači 214 NM momenta iz osam cilindara smještenih pod kutem od 90° zapremine 1996 cm3

Prerada Ultra noir Honde CB750 iz 1978.
Svibanj 11
Predstavljamo

Honda CB750 je odavno među omiljenim motorima za preradu, pa ne čudi da se ekipa iz Clockwork Motorcyclesa prihvatila narudžbe za preradom upravo tog modela. Kako je naručitelj imao samo jedan zahtjev - da motor bude potpuno crn, konačni proizvod nosi naziv "Ultra noir" - i to poprilično zasluženo.